Close Menu
06-11625192 Gelieve mobiel te bellen i.v.m. werkzaamheden op locatie.
dakgootpreventie

Dakgootpreventie

Nooit meer bladeren in uw dakgoot?

Schone dakgoten zonder bladeren en ander vuil voeren water snel af. Dit voorkomt schade en overlast door bijvoorbeeld lekkage. 

Profiled Montage is officieel dealer van Dakgootpreventie. Wij plaatsen en leveren wij dakgootbescherming, marter-,vogelschroot en solarschroot. Ook voor het vervangen van uw dakgoten en bij dakgoot lekkage kunt u bij ons terecht.


Waarom dakgootpreventie?
 

  Nooit meer de ladder op om uw dakgoot periodiek schoon te maken
  Past op elke dakgoot, zowel oud als nieuw, zink of kunststof 
  Geen steenmarters, vogels en ratten in uw dakgoot 
  Voorkomt opeenhoping van sneeuw in uw dakgoot 
  Onderhoudsvrij en gaat levenslang mee 
  Geen vogels meer onder uw zonnepanelen 
  Verkleint de kans op vocht- en sneeuwschade 
  Geen schade door een verstopte dakgoot 
  Beschermt uw dakgoot tegen UV-straling en bijtende zuren door rottende bladeren

 

 

 

 

Dakgootbeschermer

Dakgootbescherming, voorkom lekkage en bespaar op onderhoud

 

 

Dakgootpreventie is een eenvoudig, maar superslim concept. Met een rooster over uw dakgoot voorkomt u verstoppingen van de waterafvoer door bijvoorbeeld bladeren, takken of sneeuwophoping. En dat voorkomt dure lekkageschade. Verder beschermt u uw kostbare goten tegen corrosie door rottingsprocessen van bijvoorbeeld eikenbladeren. Dakgootpreventie gaat een leven lang mee.

 

 

 

Marterschroot

Plaagdierbestrijding met marterschroot of vogelschroot: nooit meer ongedierte in huis

 

Marters, vogels of ratten kunnen een ware chaos aanrichten in uw huis. Deze plaagdieren zorgen voor enorme schade door onder meer knagen, wroeten, urine, ontlasting en resten van prooidieren in staat van ontbinding. Ook zorgt het geluid van dit ongedierte voor stress en slapeloze nachten bij bewoners. Eenmaal binnen zijn plaagdieren nauwelijks meer te bestrijden.

 

 

 

Solarschroot

Vogels onder zonnepanelen? Unieke Solarschroot beschermt!

 

Heeft u ook last van vogels onder uw zonnepanelen? Solarschroot van Dakgootpreventie beschermt uw dak en solar tegen overlast van resten van vogelnestjes en vogelpoep. Voor optimale ventilatie van uw solar en bescherming van uw dak en zonnecollectoren tegen aantasting door schadelijke stoffen in vogelpoep.

Informatie aanvragen dakgootpreventie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze toepassingen op het gebied van dakgootpreventie,solarschroot,vogel en/of marterschroot neem geheel vrijblijvend contact met ons op.